Livrarea produselor se face prin firmele de curierat partenere, oriunde în România.

Firmele de curierat cu care colaborăm sunt: GLS, Sameday, DPD

Expedierea unei comenzi are loc după ce ați primit e-mail-ul de confirmare a expedierii.

Termenul de livrare a comenzilor este în mod normal de maxim 72 de ore de la expedierea comenzii. Totuși ne rezervăm dreptul să livrăm produsele în maxim 7 zile lucrătoare de la plasarea comenzii în condiții excepționale (de exemplu daca se întâmpină probleme pe traseul curierului sau dacă clientul nu răspunde la telefon și coletul se întoarce în depozit).
De asemenea în perioada sărbătorilor pot există întârzieri în livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi recepționate sau aglomerării de livrări prin firmele de curierat naționale, caracteristică sărbătorilor. În aceste perioade vom afișa pe site mesaje cu privire la întârzierea livrărilor.

Livrarea produselor este gratuită pentru comenzile ce depășesc valoarea de 299 RON*. Costul transportului pentru comenzile sub 299 RON este de 17.99 lei, oriunde pe teritoriul României.


Pentru serviciul "Deschidere colet la livrare" se percepe o taxa suplimentara de 4 lei (doar la Sameday)

Ne rezervăm dreptul să întârziem sau să anulăm comenzi și livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

*Această ofertă nu se aplică produselor din categoria Masinute Electrice Copii. Pentru aceste produse se va aplica taxa de livrare pentru kg suplimentare în valoare de 50 lei.
*Voucherul de transport gratuit se aplica doar la comnezi cu valoare totala mai mare de 100 lei.


Posibilitate de retur în 14 zile

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.
Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suportă alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul întră în posesia fizică a produsului. 


Condiții generale pentru returul produselor vândute și livrate.

 • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, nefolosit, fără deteriorari sau rupturi.
 • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
 • Produsul trebuie ambalat corespunzator pentru a nu suferi deteriorari pe perioada transportului. Orice deteriorare survenita in urma neambalarii corespunzatoare va fi retinuta ca procent de 10% din valoarea produsului returnat in momentul ramburasarii sumei cuvenite.
 • Orice deteriorare a ambalajului original al produsului survenita din cauza neambalarii corespunzatoare a coletului se va retine ca procent de 5% din valoarea produsului returnat in momentul rambursarii sumei cuvenite.
 • Produsele marcate în formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate în site la solicitarea returului. Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.


Produsele cumparate pot fi returnate urmand pasii de mai jos:

1. Completează formularul de retur asigurându-te că produsul respectă conditiile de retur de mai sus.

2. După aprobarea cererii de retur vom trimite curierul să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi. 

3. In cazul unui schimb, produsul va ajunge mai intai la noi in depozit pentru a putea fi verificat si apoi se trimite produsul cu care se efectueaza schimbul.

4. Rambursarea banilor se face in contul IBAN comunicat de dvs. in maxim 14 zile calendaristice.

 

Cerere de retur anulată

Dacă cererea ta de retur a fost anulată, atunci e posibil să fi avut loc una dintre situațiile:

 • Te-ai răzgândit și nu ai mai predat coletul curierului.
 • Curierul te-a sunat de trei ori, dar nu a reușit să dea de ține.

 Dacă știi că nu s-a întâmplat așa, te rugăm să ne suni la 0311 301 250 | Program: L - V, 09:00 - 17:00.

Motive pentru care CelMic.ro refuză returul produselor:

 • deteriorarea fizică a ambalajului original (cutie sau pungă) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorată neambalarii corespunzătoare (în hârtie sau nylon) realizate de către client sau curier (în cazul în care acesta din urmă este nevoit să sigileze conținutul coletului, dacă expeditorul nu o face);
 • deteriorarea sau murdărirea produsului din cauza neambalarii corespunzătoare și a deteriorării prealabile a ambalajului original;
 • utilizarea produselor și trimiterea acestora cu semne de uzură sau mirosuri improprii.
 • produsele spălate nu se pot returna din motive de igienă.


Important!

 • "Clienți" sau "consumatori" sunt doar persoanele fizice. Clienții cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
 • În cazul în care din greșeală ați primit alt produs decât cel comandat de dumneavoastră, acesta se schimbă iar noi vom suporta costurile de transport.
 • Dacă dumneavoastră alegeți să faceți un retur sau un schimb de produse, se va percepe si se va opri din suma rambursabila taxele aferente serviciului de curierat in valoare 17.99 lei in caz de retur sau 35.99 lei in cazul unui schimb de produse, reprezentand taxele de livrare tur-retur (17,99 lei + 17,99 lei).

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retur există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită.